Transferro kennen we allemaal als partner voor bouw en industrie. Een inkooporganisatie voor zelfstandige vak-en groothandels die gereedschappen en ijzerwaren verhandelen. Ook kennen we Transferro van groothandel Probin. Een gevestigde naam voor ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, machines en meer. Misschien ken je Probin ook via BouwTotaal? Al sinds de eerste editie van BouwTotaal heeft Probin een vaste plek op de achterpagina.

“NHU kent de markt en de sector inmiddels op haar duimpje. De ideale basis voor het laden van het merk”

 

Eigen kanalen

Arap-John Tigchelaar, directeur Transferro: “Uiteraard bedienen we klanten en bestaande en potentiële eindklanten via onze eigen kanalen. Denk hierbij aan print brochures, maar ook aan narrowcasting en digitale oplossingen zoals nieuwbrieven. Ook bieden we onze leden effectieve marketingondersteuning. Vervolgens ga je kijken waar je doelgroep zich nog meer bevindt.”

BouwTotaal

BouwTotaal heeft een oplage van 16.000 abonnees en wordt gelezen door zowel de zzp’r in de bouw als de aannemer. Voor Transferro meer dan genoeg reden om de achterpagina te claimen. Arap-John: “Ik geloof in de kracht van herhaling en de BouwTotaal lezer weet na al die jaren dat hij op de achterpagina altijd de laatste aanbiedingen en noviteiten van Probin vindt. Een vaste plek die je altijd even scant voor je begint te bladeren. Voor onze leden een mooie positie om producten in de schijnwerper te plaatsen.”

Columns en contentproductie

Transferro ging ondanks live met een nieuwe website, werkt aan een webshop en ontwikkelde een nieuwe contentstrategie. Arap-John: “Naast adverteren geven we Transferro ook graag een gezicht. Dit doen we bijvoorbeeld door eigen medewerkers te laten vloggen, maar ook door het schrijven van een column. Zelf heb ik een aantal columns geschreven en inmiddels geeft collega Jan Jaap de Jong hier invulling aan. De columns worden verspreid via de off-en online kanalen van BouwTotaal en leveren leuke reacties op en misschien nog belangrijker; je komt met elkaar in gesprek.”

Meer weten over Transferro: www.transferro.com